Fructele uscate (prune, caise, piersici, mere și pere) se umfla mai repede dupa ce le-am pus în apa, la inmuiat, daca adaugam în ea o lingurita de drojdie de bere
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Fructele uscate (prune, caise, piersici, mere și pere) se umfla mai repede dupa ce le-am pus în apa, la inmuiat, daca adaugam în ea o lingurita de drojdie de bere
Legumele uscate trebuiesc tinute inainte de a fi gatite în apa rece sau mai bine în apa de ploaie, se pun la foc cu apa rece, sarea se pune la urma, cand bobul se desface din coaja (...)
Tortul de ciocolata are o aroma mai placuta daca în blat amestecati cateva picaturi de otet de mere sau suc de lamaie (...)
Cascavalul nu se usuca daca-l inveliti într-o panza umeda, inmuiata în apa și otet (...)
In sosurile pe baza de faina, folositi în locul apei, laptele, le da un gust de o mie de ori mai bun (...)
Pacha provine din Iraq și este gatita din cap de oaie intact (...)
Mirosul de peste de pe mainile tale va disparea daca te speli cu bicarbonat de sodiu (...)