Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-22266


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


checkmate

Pestele se pune pe gratarul incins, dupa ce s-a trecut prin ulei cald astfel nu se va mai lipeste și se va rumeni frumos

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • sandstone

    Bucătărie-18699

    Impiedicarea intaririi și faramitarii zaharului brun se poate face daca acesta este pus într-o punga cu fermoar impreuna cu o felie de paine sau de mar și este introdus la frigider (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • elephant leg

    Bucătărie-22559

    Daca ciorba este prea sarata trebuie pus în ciorba un cubulet de zahar pana cand incepe sa se topeasca,cand trebuie scos, procedura se repeta de cateva ori, inlocuind cubuletul de zahar pana scade salinitatea ciorbei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • soul

    Bucătărie-20440

    Pentru o frisca mai buna trebuie adaugat putin albus cand bati smantana (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-17752

    Inainte de a utiliza într-un preparat usturoi, este bine sa-l fierbeti 3-4 minute în clocot. Va fi astfel mai bine tolerat, mai usor de digerat. (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • chain

    Bucătărie-29950

    Mamaliga nu mai face cocoloase daca inainte de a pune malaiul la fiert il stropiti cu apa rece (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • death

    Bucătărie-16774

    Fructele coapte se pot pastra și în alcool (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi