Nucile folosite pentru umplutura prajiturilor, se amesteca cu albus frecat cu zahar
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Nucile folosite pentru umplutura prajiturilor, se amesteca cu albus frecat cu zahar
Ouale au un continut moderat spre ridicat de Zinc, vitamina B, Omega 3 și proteine (...)
Dolcelatte este un tip de branza, al carei nume se traduce prin “lapte dulce” și vine din Lombardia (...)
Carnea decongelata se foloseste toata, nu se recomanda recongelarea ei (...)
Legumele se fierb în apa clocotita, în vase smaltuite și acoperite, tinandu-se la fiert doar cat sa se inmoaie, pentru a nu-si pierde continutul în vitamine (...)
Jeleul de bere constituie una dintre retetele traditionale în Danemarca, iar succesul sau a fost unul destul de mare și pe piata internationala, cu precadere în Germania și Marea Britanie (...)
Cel mai bun caviar este dat de nisetru, un peste care traieste în apele Marii Negre și Marii Caspice (...)