Cand faceti ceapa prajita, inainte de a pune rotocoalele în ulei incins, tavaliti-le prin faina, devin extrem de fragede și gustoase și nu se ard
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Cand faceti ceapa prajita, inainte de a pune rotocoalele în ulei incins, tavaliti-le prin faina, devin extrem de fragede și gustoase și nu se ard
Pentru o carne de vita mai frageda trebuie marinata 30 de minute în maioneza inainte de preparare (...)
Pentru a curata mai rapid nucile trebuie sa le lasati peste noapte în apa indulcita (...)
Daca vreti sa reparati maioneza taiata trebuie sa scoateti o lingura de maioneza taiata într-un castron separat, picurati incet în ea, frecand tot timpul, o lingura de apa calda, pana cand incepe sa se lege, se adauga apoi, putin cate putin, restul de maioneza taiata (...)
Laptele praf, amestecat cu putina sare fina și apoi cu apa fierbinte, are un gust identic cu laptele proaspat muls (...)
Laptele nu se prinde pe fundul oalei daca inainte de fierbere clatiti vasul cu apa rece sau il ungeti cu unt (...)