Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-22074


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


ngc 2818

Albusul de ou se desparte usor de galbenus, daca oul spart e pus deasupra unui vas, într-o palnie. Albusul curge în vas, galbenusul ramane intreg

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • girls

    Bucătărie-21507

    Ouale bune de consumat pot fi verificate prin scufundarea lor în apa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • horse shoe

    Bucătărie-26915

    Carnea de pasare se fragezeste cu o 1 lingura de alcool de 900, 1 lingura de condimente, 1 lingura suc de lamaie, 1 lingurita piper macinat, 1 lingurita coaja de lamaie rasa, 1 pahar de ulei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Păsări
  • swirls

    Bucătărie-25371

    Daca nucile sau stafidele pe care vreti sa le puneti în cozonac sunt varate mai intai la cuptor, ele nu se mai duc la fund în timpul coptului (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • wormhole

    Bucătărie-28025

    Vreti sa va garnisiti cozonacii cu migdale sau nuci Ca sa nu se desprinda, ungeti usor suprafata cozonacului copt cu putina apa, garnitura nu va mai aluneca (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • galaxy

    Bucătărie-19748

    Pentru a fi mai digerabile boabele de fasole trebuie puse în bicarbonat de sodiu (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • delicate arch

    Bucătărie-24822

    Otetul de vin alb este unul dintre cele mai folosite tipuri de otet (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi