Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-22052


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


myanmar

Oregano este un condiment clasic pentru aromarea pastelor și a pizzei

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • spiral

    Bucătărie-17439

    Daca aveti nevoie doar de albus și vreti ca galbenusul neconsumat sa ramana proaspat și neantarit, procedati în felul urmator: intepati oul la ambele capate cu ajutorul unui ac, suflati prîntr-o gaurica, pana cand tot albusul iese afara prin celalalt orificiu, galbenusul ramas în coaja se pastreaza la frigider zile intregi, proaspat, fara a se […] (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • owl

    Bucătărie-15963

    Oaie în gelatina se prepara prin jupuirea capului unei oi și se fierbe pana cand carnea devine moale, dupa care se toaca, se pune din nou în zeama și se lasa la racit (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • man

    Bucătărie-23831

    Prajirea sau introducerea în grasime incinsa este total contraindicata atat la omul bolnav, cat și la cel sanatos, deoarece favorizeaza aparitia unor compusi toxici și degradeaza vitaminele (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Sănătate
  • girls

    Bucătărie-17302

    Pestele ca sa fie mai gustos și sa nu se sfarame la preparare se unge cu zeama de lamaie, apoi se sareaza și se lasa timp de 20-30 min, dupa care se prepara fiert, prajit sau la gratar (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • soul

    Bucătărie-23920

    Neplacuta senzatie de usturime și lacrimare a ochilor produsa de mirosul iute al cepei dispare daca vom curata leguma sub un jet de apa rece (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • horse shoe

    Bucătărie-25755

    Nucile pentru creme, glazuri sau umpluturi, nu e bine sa se piseze în piulita pentru ca devin uleioase (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi