Daca puneti iaurt în sosurile fierbinti, lucrul acesta trebuie facut la sfarsit, sosul nu mai are voie sa clocoteasca astfel se taie
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Daca puneti iaurt în sosurile fierbinti, lucrul acesta trebuie facut la sfarsit, sosul nu mai are voie sa clocoteasca astfel se taie
Branza nu se consuma rece, ci la temperatura camerei (...)
Atunci cand se soteaza legume, sararea se va face la sfarsit, pentru a se evita pierderea sucului acestora, umezirea și pentru a se putea rumeni mai repede (...)
Prin pregatire culinara, alimentele nu trebuie sa devina iritante sau nocive (...)
Cafeaua iese buna daca: nu da în clocot, nu curge caimacul pe aragaz, nu se incalzeste (...)
Inainte de a toca patrunjelul patrunjelul trebuie inmuiat scurt în apa fierbinte dupa care se toaca și astfel gustul i se accentueaza (...)
Pregatirea alimentelor trebuie facuta cu putin timp inaintea prepararii și a tratamentului termic (...)