Prajiturile din aluat, pregatite la cuptor nu cresc asa cum trebuie daca se deschide cuptorul inainte de a trece aproximativ trei sferturi din timpul necesar coacerii
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Prajiturile din aluat, pregatite la cuptor nu cresc asa cum trebuie daca se deschide cuptorul inainte de a trece aproximativ trei sferturi din timpul necesar coacerii
Carnea maruntita, cu grasime, coastele, cea de calitate inferioara, se foloseste la prepararea tocanitelor, a mancarilor cu legume (...)
Pentru a neutraliza gustul de arsura a laptelui care se prinde la fiert trebuie presarat peste el un deget de sare (...)
Fructele, rahatul și nuciile folosite la prajituri se trec prin faina, pentru a nu se lasa la baza tavii (...)
Branza telemea uscata isi recapata gustul daca este tinuta cateva ore în lapte caldut (...)
Pentru un cozonac bine copt în cazul unui cuptor pe gaz, se pune pe raftul de jos o tava cu apa (...)
Daca nucile sau stafidele pe care vreti sa le puneti în cozonac sunt varate mai intai la cuptor, ele nu se mai duc la fund în timpul coptului (...)