Uleiul pastrat mai multa vreme nu va rancezi niciodata daca în sticla se baga o bucatica de zahar
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Uleiul pastrat mai multa vreme nu va rancezi niciodata daca în sticla se baga o bucatica de zahar
Pentru ca maslinele sa nu fie atat de sarate, se inteapa în cateva locuri și se fierb, asezandu-se la fiert în apa rece (...)
Borcanele în care se pune dulceata, gemul, pelteaua, compotul, se spala bine, se lasa la scurs, nu se sterg în interior, iar capacele sa se inchida ermetic (...)
Aluatul de cozonac devine deosebit de fraged daca puneti în el o lingura de otet (...)
Bananele contin prebiotice, bacterii benefice care regleaza tranzitul intestinal, previn balonarea și constipatia, incetinesc absorbtia caloriilor și intensifica arderea celulelor adipoase (...)
Pentru o frisca mai buna trebuie adaugat putin albus cand bati smantana (...)
Un ou proaspat se va cufunda în apa, unul vechi va pluti (...)