Cand se prepara morcovi, mazare, sfecla sau porumb trebuie pus putin zahar în apa pentru a mentine aromele
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Apă, Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Cand se prepara morcovi, mazare, sfecla sau porumb trebuie pus putin zahar în apa pentru a mentine aromele
In proportie de doua treimi corpul uman este compus din apa (...)
Dintre pesti, cel mai mic din lume este Paedocypris progenetica (...)
In Bucovina, cojile oualor de Pasti, sunt aruncate în rau, pentru ca apa sa le poarte la “Blajini” fiinte imaginare, incarnari ale copiilor morti nebotezati, al caror loc de vietuire se afla la “capatul lumii”, aproape de Apa Sambetei (...)
Sigla Mercedes-Benz semnifica cele trei spatii pentru care germanii produc motoare: sol, apa și aer (...)
La sate de Florii se practica și în zilele noastre cateva obiceiuri pagane (...)
Broasca raioasa este numita și platanna și este perfect adaptata la viata pe fundul iazurilor și lacurilor (...)