Carnea de friptura, unsa cu un strat subtire de mustar, are gust mai bun deoarece codimentele isi pastreaza aroma intacta
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Carnea de friptura, unsa cu un strat subtire de mustar, are gust mai bun deoarece codimentele isi pastreaza aroma intacta
Aluatul cu drojdie nu se mai lipeste de maini cand il framantati, daca inainte il ungeti pe deasupra cu putin untdelemn (...)
Painea proaspata trebuie taiata cu un cutit incalzit în foc, atunci nu se mai sfarama atat de rau (...)
Parmigiano-reggiano este considerata a fi una dintre cele mai bune branzeturi din lume, fiind totodata și una cu cele mai variate intrebuintari (...)
Rantasul traditional nu este sanatos (...)
Pestele se curata mai usor de solzi scufundat în apa calda (...)
Cojile de rosii, ramase de la bulion, nu trebuie aruncate (...)