Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-21652


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


girls

Pentru ca piureul de cartofi sa fie alb și pufos, ii adaugam la sfarsit un albus de ou batut spuma

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • system

    Bucătărie-23777

    Carnea pregatita la cuptor cu este bine sa fie data cu putin suc de rodii sau miere diluata în coniac, vin sec sau apa pentru a forma o crusta rumena și crocanta (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • thorns

    Bucătărie-17204

    Friptura se poate inveli în frunze oparite de varza, iar în felul acesta ea nu se va mai usca în cuptor, si, în plus, va capata gustul verzei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • lights

    Bucătărie-19422

    Prin tratament termic se pot pierde factori nutritivi hidrosolubili (glucide cu molecula mica, vitamine și saruri minerale) (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • drawing

    Bucătărie-22301

    Compotul se pastreaza în frigider timp de 3 zile (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • woman

    Bucătărie-25762

    Sortimentul de cascaval Gruyere din Elvetia dateaza din secolul al XII-lea și se produce prin spalarea branzei în saramura și fermentarea controlata astfel, incat bacteriile sa elimine dioxid de carbon, care formeaza bule gazoase în interior (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • swirls

    Bucătărie-27836

    Ficatul trebuie sarat doar cand este aproape gata, altfel se intareste (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi