Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-21591


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


colorful abstract background

La fripturi se foloseste vin alb demisec la carnea alba și vin rosu sec la carnea rosie

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • man

    Bucătărie-30956

    Legumele verzi ca spanacul salata, fasolea verde, urzica, stevia, se fierb cu apa sarata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • flame

    Bucătărie-28071

    Lamaile trebuiesc oparite inainte de intrebuintare, deoarece dau mai mult suc (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • peacock feathers

    Bucătărie-28000

    Cascavalul Halloumi din Cipru este recunoscut datorita calitatii deosebite și prin faptul ca nu se topeste la temperaturi foarte inalte (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • black

    Bucătărie-30310

    Inca din preistorie carnea de cal se ragaseste în alimentatia oamenilor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură, Țări
  • air bubbles

    Bucătărie-23782

    Vreti sa va reuseasca intodeauna maioneza procedati în felul urmator: un galbenus foarte proaspatsi bine despartit de albus se pune într-o farfurie adanca, acoperindu-l cu putina sare și cateva picaturi de otet, se lasa astfel cateva minute, otetul incheaga usor galbenusul pe care il desfaceti cu lingura de lemn, amestecati un minut, pana vedeti ca […] (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • chain

    Bucătărie-29950

    Mamaliga nu mai face cocoloase daca inainte de a pune malaiul la fiert il stropiti cu apa rece (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi