Pestele facut la gratar, se trece intai prin uleiul cald, apoi se aseaza pe gratarul fierbinte, pentru a nu se prinde și a se rumeni frumos
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pestele facut la gratar, se trece intai prin uleiul cald, apoi se aseaza pe gratarul fierbinte, pentru a nu se prinde și a se rumeni frumos
Legumele și zarzavaturile ce pot fi servite alaturi de peste sunt: ceapa, cartofi, morcovi, ardei, rosii, radacina de patrunjel (...)
Galustile de gris din supa devin mai pufoase și mai gustoase daca se pune în compozitie putin praf de copt (...)
Pentru o frisca mai buna trebuie adaugat putin albus cand bati smantana (...)
Acidul fosforic este folosit ca acidifiant în unele bauturi (...)
Lamaile trebuiesc oparite inainte de intrebuintare, deoarece dau mai mult suc (...)
Un ou proaspat se va cufunda în apa, unul vechi va pluti (...)