Pentru a da un gust mai bun cartofilor, în timpul fierberii acestora se adauga 3-4 catei de usturoi
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Câini Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru a da un gust mai bun cartofilor, în timpul fierberii acestora se adauga 3-4 catei de usturoi
Bicarbonatul de sodiu reduce aciditatea din preparatele culinare cu rosii (...)
Oaie în gelatina se prepara prin jupuirea capului unei oi și se fierbe pana cand carnea devine moale, dupa care se toaca, se pune din nou în zeama și se lasa la racit (...)
Toate salatele verzi se stropesc cu zeama de lamaie și cu ulei (...)
Prin pregatire culinara, alimentele nu trebuie sa devina iritante sau nocive (...)
Legumele verzi se fierb intodeauna în apa sarata care a dat 2-3 clocote, în timpul fierberii, vasul trebuie sa ramana acoperit, e o conditie obligatorie pentru ca legumele sa ramana verzi la culoare și sa-si pastreze gustul nealterat (...)
Friptura de porc este mai picanta, daca frecati cu scortisoara partea mai grasa a fripturii și turnati bere în timpul prepararii fripturii (...)