Aluatul de cozonac devine deosebit de fraged daca puneti în el o lingura de otet
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Aluatul de cozonac devine deosebit de fraged daca puneti în el o lingura de otet
Gulia, rasa marunt, se amesteca cu sare, ulei, ceapa sau praz crud, se garniseste cu masline, cu ceapa prajita sau felii de ou rascopt (fiert tare) (...)
Cascavalul Mascarpone din Italia este un sortiment vechi, datand din secolul al XVI-lea (...)
Clatitele devin mai pufoase daca în loc de apa, în aluat se pune apa minerala (...)
Bulionul devine limpede daca se pune în el un cubulet de gheata și se fierbe putin (...)
Supele-crerne pregaraite cu unt sunt mult superioare celor preparate cu margarina (...)
Exista 20 000 specii de peste, dintre care 200 se pescuiesc (...)