Este bine sa evitati reincalzirile repetate ale mancarii
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Este bine sa evitati reincalzirile repetate ale mancarii
Fructele, rahatul și nuciile folosite la prajituri se trec prin faina, pentru a nu se lasa la baza tavii (...)
Salami este denumirea data unui carnat preparat în general dîntr-un amestec de carne de porc și de vita, puternic condimentat (...)
Patrunjelul verde, tocat marunt, amestecat cu ulei, sare și cateva picaturi de lamaie, se pune într-un borcan mic, legat la gura pentru ca aromele sa nu se evapore, un sandvici cu unt, garnisit cu o lingurita din acest amestec, are gust placut și va asigura toate vitaminele de care aveti nevoie peste zi (...)
Cozonacul se face pufos daca forma în care e bagat la cuptor se acopera cu o hartie de pegament unsa cu grasime, scoateti-o abia în ultimile 15 minute de copt (...)
Pentru fierberea în apa, se creste temperatura treptat sau se introduc alimentele în apa clocotita de la inceput (...)
Pentru a nu se lipi pestele de folia de aluminiu sau foaia pergament trebuie unsa cu ulei inainte de a impacheta pestele (...)