Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-21230


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


fantasy

Ouale ar trebui sa fie consumate moi, deoarece galbenusul contine nutrienti care sunt neutralizati prin prajire excesiva

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • delicate arch

    Bucătărie-25257

    Puteti lua masa în localul prezervativ aflat în Thailainda, denumit “Varza și prezervativ” (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • stationery

    Bucătărie-21727

    Uleiul pastrat mai multa vreme nu va rancezi niciodata daca în sticla se baga o bucatica de zahar (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • old man

    Bucătărie-26772

    Multe creme de prajituri cuprind în compozitia lor și faina, la preparare, chiar daca faina e turnata în ploaie, tot se formeaza coclosi, pentru a evita formarea lor, inversam operatia, se pune putin lichid peste faina și se amesteca, apoi alte linguri, pana ce faina curge și poate fi turnata în vasul cu lichid, astfel […] (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • write

    Bucătărie-20861

    Pentru indepartarea mirosului de peste de pe maini și vase, acestea se clatesc mai intai cu apa rece, iar mai apoi se spala cu apa calda și detergenti sau cu apa calda la care se adauga o lingura de otet (sare de lamaie) (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • fire and water

    Bucătărie-15583

    Frisca batuta isi pastreaza consistenta daca la preparare pentru fiecare jumatate kg de frisca adaugati jumatate lingurita gelatina (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • art

    Bucătărie-22295

    Vanilia este un condiment extraordinar pentru salatele de legume (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi