Legumele verzi se fierb intodeauna în apa sarata care a dat 2-3 clocote, în timpul fierberii, vasul trebuie sa ramana acoperit, e o conditie obligatorie pentru ca legumele sa ramana verzi la culoare și sa-si pastreze gustul nealterat
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Apă, Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Legumele verzi se fierb intodeauna în apa sarata care a dat 2-3 clocote, în timpul fierberii, vasul trebuie sa ramana acoperit, e o conditie obligatorie pentru ca legumele sa ramana verzi la culoare și sa-si pastreze gustul nealterat
Fluviul Galben strabate Marele Podis de Loess, alcatuit din roca omonima, ce are o mica rezistenta la eroziune (...)
Satelitul Titan este singurul corp ceresc cunoscut, în afara Terrei, care are un circuit al lichidelor (...)
Cand se prepara morcovi, mazare, sfecla sau porumb trebuie pus putin zahar în apa pentru a mentine aromele (...)
Dafinul este cunoscut și sub numele de laur, fiind o specie de planta aromatica care ajunge pana la 10-18 metri inaltime, originar din zona Mediteranei (...)
Denumirea fluviului Amazon este controversata (...)
Cele mai spectaculoase modificari ale cursului il are fluviul Huang He din China (...)