Fructele, rahatul și nuciile folosite la prajituri se trec prin faina, pentru a nu se lasa la baza tavii
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Fructele, rahatul și nuciile folosite la prajituri se trec prin faina, pentru a nu se lasa la baza tavii
Se pune putina sare în tigaie inainte de a pune la fript carnea și grasimea ramane acolo, nu va mai sari pe pereti sau pe noi (...)
Mirosul de varza sau conopida nu se va mai raspindi în intreaga casa daca în vasul în care fierbe se pune o bucata de paine, într-un saculet de tifon (...)
Pentru o buna pastrare a conservelor acasa, puteti conserva în locuri uscate și racoroase, iar conservele de sticla, neaparat într-un loc intunecos (...)
La fripturi se foloseste vin alb demisec la carnea alba și vin rosu sec la carnea rosie (...)
Capsunile nu se spala niciodata dupa ce li se rupe codita (...)