Daca pui în compozitia glazurilor o lingura de iaurt, aceastea nu vor plesnii cand se racesc
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Daca pui în compozitia glazurilor o lingura de iaurt, aceastea nu vor plesnii cand se racesc
Daca vrei sa tai o ceapa și nu vrei sa lacrimezi, mesteca guma (...)
Aluatul de clatite se leaga mai bine daca e preparat cu o ora inainte de a fi intrebuintat, clatitele ies pufoase, dar și crocante, daca în loc sa puneti lapte sau sifon, adaugati un varf de bicarbonat și un capacel de coniac (...)
Ciorba de fasole verde sau uscata va fi mai aromata daca i se adauga o lingurita de zahar (...)
Cascavalul Danablu din Danemarca este una din cele mai aromate tipuri de branza din lume, realizata tot pe baza de mucegaiuri (...)
Uleiul de orez este foarte folosit în bucatariile asiatice deoarece este potrivit pentru prajitul la temperaturi inalte (...)
Porumbul proaspat pentru a-si pastra culoarea și a nu se intarii trebuie fiert în apa cu putin zahar și unt iar la finalul fierberii se adauga o lingurita de zeama de lamaie (...)