Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-20663


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


ruin

Prajiturile cu foietaj ies mult mai bine numai daca intre cele trei framantari succesive lasi aluatul sa se odihneasca 20-30 de minute

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • death

    Bucătărie-30839

    Chiftelutele devin mai zemoase daca în carnea tocata se amesteca o lingurita de branza de vaci (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • triangles

    Bucătărie-28563

    Varza nu se acreste prea tare, daca în vasul unde e conservata se introduce o bucata de lemn de mestecam bine spalata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-27613

    Galbenusul de ou cu care se drege ciorba, trebuie frecat separat, într-un castron, cu putina ciorba fierbinte, daca il amestecam cu ciorba rece, el ramane crud, fara gust și urat la vedere, dand o ciorba indigesta (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • swirls

    Bucătărie-26821

    Nu se spala niciodata varza acra inainte de a o gati, isi pierde toate substantele nutritive, adevarate medicamente (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Chimie, Sănătate
  • girls

    Bucătărie-15997

    Arahidele, cunoscute de cel putin 3500 ani, sunt originare din America de Sud (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • drawing

    Bucătărie-21721

    Ceapa folosita pentru salate isi pierde iuteala daca inainte de a prepara salata, se taie sub forma de pestisori și se freca cu putina sare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi