Prajiturile cu foietaj ies mult mai bine numai daca intre cele trei framantari succesive lasi aluatul sa se odihneasca 20-30 de minute
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Prajiturile cu foietaj ies mult mai bine numai daca intre cele trei framantari succesive lasi aluatul sa se odihneasca 20-30 de minute
Chiftelutele devin mai zemoase daca în carnea tocata se amesteca o lingurita de branza de vaci (...)
Varza nu se acreste prea tare, daca în vasul unde e conservata se introduce o bucata de lemn de mestecam bine spalata (...)
Galbenusul de ou cu care se drege ciorba, trebuie frecat separat, într-un castron, cu putina ciorba fierbinte, daca il amestecam cu ciorba rece, el ramane crud, fara gust și urat la vedere, dand o ciorba indigesta (...)
Nu se spala niciodata varza acra inainte de a o gati, isi pierde toate substantele nutritive, adevarate medicamente (...)
Arahidele, cunoscute de cel putin 3500 ani, sunt originare din America de Sud (...)
Ceapa folosita pentru salate isi pierde iuteala daca inainte de a prepara salata, se taie sub forma de pestisori și se freca cu putina sare (...)