Inainte de a fi batuta, frisca se tine doua ore la gheata
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Natură Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Inainte de a fi batuta, frisca se tine doua ore la gheata
Albusul de ou are în componenta o proteina numita albumina ce contine niacina (vitamina B3), riboflavina (vitamina B2), clor, magneziu, potasiu, sodiu și sulf. De fapt, albusul contine circa 57% din proteinele dîntr-un ou (...)
Zarzavatul vested isi revine daca este tinut cateva ore în apa rece cu o lingura de otet (...)
Toate salatele verzi se stropesc cu zeama de lamaie și cu ulei (...)
Patrunjelul este otravitor pentru pasarile de casa (...)
Daca se pune în cafeaua macinata un varf de cutit de sare și bautura pe care o vei prepara va fi cu mult mai gustoasa (...)
Daca va place aroma de usturoi, dar nu puteti sa-l mancati din cauza ca aveti arsuri la stomac, procedati în felul urmator: ungeti cu usturoi vasul în care urmeaza sa puneti salata, apoi puneti în el legumele respective, vor avea aroma fara sa va doara stomacul (...)