Friptura din carne tocata se prepara doar în cuptor, la foc potrivit și în tavi de chec sau vase de Jena unse
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Friptura din carne tocata se prepara doar în cuptor, la foc potrivit și în tavi de chec sau vase de Jena unse
Varza folosita la mancarea de varza se freca cu putina sare pentru a fi mai frageda (...)
Trufele se pot tine în stare proaspata o saptamana sau se pastreaza în borcane dupa ce au fost fierte cateva ore în apa cu sare (...)
Carnatii afumati sunt mai deliciosi daca sunt afumati cu fum rece (...)
In sosurile pe baza de faina, folositi în locul apei, laptele, le da un gust de o mie de ori mai bun (...)
Potrivit unei legende, zeul Quetzalcoatl, a adus cacao cereasca pe pamant (...)
Salata vinaigrette este cu mult mai gustoasa daca pui în ea o lingura de lapte și una de zahar (...)