Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-20605


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


peacock feathers

Friptura din carne tocata se prepara doar în cuptor, la foc potrivit și în tavi de chec sau vase de Jena unse

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • man

    Bucătărie-19646

    Varza folosita la mancarea de varza se freca cu putina sare pentru a fi mai frageda (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • peacock feathers

    Bucătărie-31190

    Trufele se pot tine în stare proaspata o saptamana sau se pastreaza în borcane dupa ce au fost fierte cateva ore în apa cu sare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • still life

    Bucătărie-30429

    Carnatii afumati sunt mai deliciosi daca sunt afumati cu fum rece (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • typewriter

    Bucătărie-19555

    In sosurile pe baza de faina, folositi în locul apei, laptele, le da un gust de o mie de ori mai bun (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • bread

    Bucătărie-21211

    Potrivit unei legende, zeul Quetzalcoatl, a adus cacao cereasca pe pamant (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • art

    Bucătărie-15335

    Salata vinaigrette este cu mult mai gustoasa daca pui în ea o lingura de lapte și una de zahar (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi