Gustoasele capsunile mari se mananca intregi, tinute de codita și inmuiate în zahar pudra (acesta se ia din bolul în care a fost servit și se pune în farfuria proprie)
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Insecte Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Gustoasele capsunile mari se mananca intregi, tinute de codita și inmuiate în zahar pudra (acesta se ia din bolul în care a fost servit și se pune în farfuria proprie)
La sosuri, în loc de vin alb, se poate pune otet în care s-au dizolvat 1-2 lingurite de zahar (...)
Pentru ca piureul de cartofi sa fie alb și pufos, ii adaugam la sfarsit un albus de ou batut spuma (...)
Ficatul trebuie sarat doar cand este aproape gata, altfel se intareste (...)
Daca ceapa a inghetat, se lasa acolo sa se dezghete, fara a schimba temperatura (...)
Friptura de porc este mai picanta, daca frecati cu scortisoara partea mai grasa a fripturii și turnati bere în timpul prepararii fripturii (...)
Jeleul de bere constituie una dintre retetele traditionale în Danemarca, iar succesul sau a fost unul destul de mare și pe piata internationala, cu precadere în Germania și Marea Britanie (...)