Pentru a reaciduliza sampania rasuflata se adauga în sticla una sau doua stafide și în scurt timp aceasta isi va recapata efervescenta
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru a reaciduliza sampania rasuflata se adauga în sticla una sau doua stafide și în scurt timp aceasta isi va recapata efervescenta
Pestele proaspat are solzii netezi, luciosi, ochii bulbucati sl limpezi, branhiile rosu aprins (...)
Sarea în salate se pune inainte de a adauga uleiul deoarece sarea nu se dizolva în ulei (...)
Tinute în apa mai mult de o ora, mai ales daca au fost tocate, legumele pierd pana la 80% din sarurile minerale (...)
Prajiturile din albus de ou vor creste foarte frumos daca la baterea albusului se adauga și o jumatate de plic de praf de copt (...)
Cei mai mari consumatori de inghetata sunt neo zeelandezii (...)
Inainte de a praji cartofii, este bine sa ii scurgi de apa și sa ii stergi cu un servet uscat (...)