Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-20350


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


love

Pentru a ramaneproaspat și aromat, patrunjelul verde nu trebuie tinut într-un borcan cu apa, ci intre doua farfurii adanci

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • forest

    Bucătărie-15958

    Ceapa pentru iarna se pastreaza în doua feluri, daca e mai putina, e suficient sa o atarnati în camara, la aer uscat și caldura, sub forma de funie, într-un cui, daca e mai multa, folositi lazi de scanduri sau cutii de carton, pe fundul carora asterneti un strat de paie, apoi puneti ceapa, apoi iar […] (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • paper

    Bucătărie-26943

    Pestele se sareaza la sfarsit (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • book

    Bucătărie-15135

    Bicarbonatul de sodiu reduce aciditatea din preparatele culinare cu rosii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • lobster nebula

    Bucătărie-29901

    Cartofii vechi dobandesc un gust deosebit cand ii faceti piure, daca ii fierbeti cu 1-2 foi de dafin sau telina (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • swirls

    Bucătărie-24501

    Midiile au un continut moderat spre bogat de vitamina B12, Seleniu, Iod, proteine și Zinc și scazut în calorii și grasim (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • horse shoe

    Bucătărie-18215

    Daca va place aroma de usturoi, dar nu puteti sa-l mancati din cauza ca aveti arsuri la stomac, procedati în felul urmator: ungeti cu usturoi vasul în care urmeaza sa puneti salata, apoi puneti în el legumele respective, vor avea aroma fara sa va doara stomacul (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi