Inghetata asa cum o stim azi a aparut abia în secolul XVII și se spune ca a fost inventata de Francesco Procopio
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Inghetata asa cum o stim azi a aparut abia în secolul XVII și se spune ca a fost inventata de Francesco Procopio
Cozonacii copti se scot mai usor din forme daca, dupa ce sunt scoase de la cuptor, le puneti cateva clipe pe un stegar inmuiat în apa rece (...)
Sofranul este cel mai scump condiment din lume (...)
Pe langa beneficiile aduse sanatatii și frumusetii, trandafirii ne mai incanta și papilele gustative (...)
Otetul balsamic e stepreparat din vin cu o culoarea inchisa și un gust aromat. Producerea lui este destul de scumpa de aceea și otetul respectiv are un pret ridicat. Chiar daca alegem un otet balsamic mai ieftin trebuie sa vedem daca printre ingrediente se afla și otetul maturat. Putem folosi otetul balsamic pentru salate sau […] (...)
Inainte de a fi batuta, frisca se tine doua ore la gheata (...)
Pentru a inlesni fragezirea unei carni tari, fie de vita, fie de pasare, se poate adauga, la fiert sau la prajit, putin bicarbonat, în proportie de o lingurita la 5 l lichid, sau în sosul din cratita, la 1 kg de carne (...)