Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-20288


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


fractal

Inghetata asa cum o stim azi a aparut abia în secolul XVII și se spune ca a fost inventata de Francesco Procopio

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • ufo

    Bucătărie-30382

    Cozonacii copti se scot mai usor din forme daca, dupa ce sunt scoase de la cuptor, le puneti cateva clipe pe un stegar inmuiat în apa rece (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • sky

    Bucătărie-28785

    Sofranul este cel mai scump condiment din lume (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • soul

    Bucătărie-16235

    Pe langa beneficiile aduse sanatatii și frumusetii, trandafirii ne mai incanta și papilele gustative (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • photoshop

    Bucătărie-24847

    Otetul balsamic e stepreparat din vin cu o culoarea inchisa și un gust aromat. Producerea lui este destul de scumpa de aceea și otetul respectiv are un pret ridicat. Chiar daca alegem un otet balsamic mai ieftin trebuie sa vedem daca printre ingrediente se afla și otetul maturat. Putem folosi otetul balsamic pentru salate sau […] (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • bread

    Bucătărie-20631

    Inainte de a fi batuta, frisca se tine doua ore la gheata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • sandstone

    Bucătărie-25514

    Pentru a inlesni fragezirea unei carni tari, fie de vita, fie de pasare, se poate adauga, la fiert sau la prajit, putin bicarbonat, în proportie de o lingurita la 5 l lichid, sau în sosul din cratita, la 1 kg de carne (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Păsări

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi