Pestele intreg sau fileu se fragezeste cu o 1 lingurita suc de lamaie, 1 pahar de vin alb, 1 lingurita de pulbere de tarhon, 1 lingurita de sare, 1 pahar de ulei, masline
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pestele intreg sau fileu se fragezeste cu o 1 lingurita suc de lamaie, 1 pahar de vin alb, 1 lingurita de pulbere de tarhon, 1 lingurita de sare, 1 pahar de ulei, masline
Uleiul de samburi de struguri este cel mai recomandat pentru prajirea în baie de ulei (...)
Spaghetele vor fi mai gustoase daca în apa în care fierb adaugam o foaie de dafin (...)
Vinetele nu vor avea un gust amarui daca inainte de preparare le vei taia în bucati mici și le vei sara (...)
La prepararea prajiturilor, indiferent cat de dulci sunt, se adauga putina sare (...)
Guma de xantan este o polizaharida naturala obtinuta prin fermentarea glucozei cu ajutorul bacteriei Xanthomonas campestris (...)
Italia are în momentul de fata peste 30.000 de pizzerii (...)