Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-20245


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


horse shoe

Pestele intreg sau fileu se fragezeste cu o 1 lingurita suc de lamaie, 1 pahar de vin alb, 1 lingurita de pulbere de tarhon, 1 lingurita de sare, 1 pahar de ulei, masline

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • ancient

    Bucătărie-27459

    Uleiul de samburi de struguri este cel mai recomandat pentru prajirea în baie de ulei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • snowfall

    Bucătărie-15534

    Spaghetele vor fi mai gustoase daca în apa în care fierb adaugam o foaie de dafin (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • planets

    Bucătărie-16566

    Vinetele nu vor avea un gust amarui daca inainte de preparare le vei taia în bucati mici și le vei sara (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • checkmate

    Bucătărie-30386

    La prepararea prajiturilor, indiferent cat de dulci sunt, se adauga putina sare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • galaxy

    Bucătărie-22938

    Guma de xantan este o polizaharida naturala obtinuta prin fermentarea glucozei cu ajutorul bacteriei Xanthomonas campestris (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • black

    Bucătărie-28715

    Italia are în momentul de fata peste 30.000 de pizzerii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi