Sannakji este un preparat popular în estul Asiei ce are la baza o caracatita
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Caracatițe, Oceane Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Sannakji este un preparat popular în estul Asiei ce are la baza o caracatita
Ouale albe se coloreaza mai bine decat cele mai inchise la culoare (...)
Exista numeroase feluri de prosciutto, insa cele mai bune sunt prosciutto di San Daniele si, desigur, prosciutto di Parma (...)
Perisoarele se formeaza cu mana în apa rece pentru a nu se lipi de mana (...)
Rosiile se intaresc daca se tin 2-3 ore în apa sarata, se pune un pumn de sare la un litru de apa (...)
Prospetimea oualor poate fi verificata daca sunt puse într-un bol plin cu apa (...)
In cazul ananasului exista o singura regula: intotdeauna se mananca cu furculita și cutitul (...)