Pastele fainoase primesc un gust foarte bun, daca prajiti în tigaie bucatele mici de paine, pe care apoi le amestecati cu macaroanele sau taieteii bine scursi de apa, dar cat sunt inca fierbinti
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pastele fainoase primesc un gust foarte bun, daca prajiti în tigaie bucatele mici de paine, pe care apoi le amestecati cu macaroanele sau taieteii bine scursi de apa, dar cat sunt inca fierbinti
Glucidele trebuie sa acopere 50-55% din ratia calorica, lipidele 20-30% și proteinele 10-15% (...)
Nu fierbeti niciodata laptele mai mult de trei minute, substantele hranitoare din el se distrug (...)
Potrivit unei legende, zeul Quetzalcoatl, a adus cacao cereasca pe pamant (...)
Pentru o omleta usoara, pufoasa, se adauga putina apa în timp ce se bat (...)
In Taiwan, un restaurant inedit are peretii acoperiti cu faianta și ceramica pictata, pentru a reproduce cat mai fidel senzatia de confort pe care fiecare o resimte atunci cand intra în baie, iar în Thailanda, dupa ospat, ti se ofera drept cadou un prezervativ. (...)
Legumele radacinoase se pastreaza în frigider maxim 30 de zile (...)