Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-20027


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: , Clasificare: Tematică:


season

Casu marzu este un fel de branza populara din Sardinia, Italia

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • photo

    Bucătărie-17954

    Dolcelatte este un tip de branza, al carei nume se traduce prin “lapte dulce” și vine din Lombardia (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • art

    Bucătărie-15770

    Pastele fainoase nu se prind de fundul vasului daca în timpul fierberii se adauga putina sare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • candle

    Bucătărie-28172

    Ouale de rata nu se intrebuinteaza la prajituri deoarece albusul lor e gras și nu se bate spuma (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • drawing

    Bucătărie-21721

    Ceapa folosita pentru salate isi pierde iuteala daca inainte de a prepara salata, se taie sub forma de pestisori și se freca cu putina sare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • old man

    Bucătărie-26772

    Multe creme de prajituri cuprind în compozitia lor și faina, la preparare, chiar daca faina e turnata în ploaie, tot se formeaza coclosi, pentru a evita formarea lor, inversam operatia, se pune putin lichid peste faina și se amesteca, apoi alte linguri, pana ce faina curge și poate fi turnata în vasul cu lichid, astfel […] (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • color

    Bucătărie-31160

    Cascavalul Danablu din Danemarca este una din cele mai aromate tipuri de branza din lume, realizata tot pe baza de mucegaiuri (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi