Casu marzu este un fel de branza populara din Sardinia, Italia
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Insecte Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Casu marzu este un fel de branza populara din Sardinia, Italia
Dolcelatte este un tip de branza, al carei nume se traduce prin “lapte dulce” și vine din Lombardia (...)
Pastele fainoase nu se prind de fundul vasului daca în timpul fierberii se adauga putina sare (...)
Ouale de rata nu se intrebuinteaza la prajituri deoarece albusul lor e gras și nu se bate spuma (...)
Ceapa folosita pentru salate isi pierde iuteala daca inainte de a prepara salata, se taie sub forma de pestisori și se freca cu putina sare (...)
Multe creme de prajituri cuprind în compozitia lor și faina, la preparare, chiar daca faina e turnata în ploaie, tot se formeaza coclosi, pentru a evita formarea lor, inversam operatia, se pune putin lichid peste faina și se amesteca, apoi alte linguri, pana ce faina curge și poate fi turnata în vasul cu lichid, astfel […] (...)
Cascavalul Danablu din Danemarca este una din cele mai aromate tipuri de branza din lume, realizata tot pe baza de mucegaiuri (...)