Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-19735


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


peacock feathers

Gelatina este obtinuta din colagenul continut în pielea și oasele animalelor, extras în urma unui proces de fierbere

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • double rainbow

    Bucătărie-30206

    Impiedicarea dezvoltarii bacteriilor în produsele lactate cand sunt puse la frigider se poate face prin intoarcerea recipientelor cu susul în jos ca sa creeze un efect de vacuum (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • sandstone

    Bucătărie-17974

    O delicatesa, în Japonia, este carnea de cal cruda, denumita “basashi” (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • bread

    Bucătărie-18021

    Prospetimea carnii se poate verifica cu un cutit incalzit la flacara infipt în carne (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hourglass

    Bucătărie-27641

    Ca sa capete aspect frumos, merele coapte se ung inainte de a fi introduse în cuptor cu putin unt (ulei), ele devenind lucioase (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Chimie, Natură
  • handcuffs

    Bucătărie-21837

    Prajiturile din aluat, pregatite la cuptor nu cresc asa cum trebuie daca se deschide cuptorul inainte de a trece aproximativ trei sferturi din timpul necesar coacerii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hooded man

    Bucătărie-28379

    Carnea de porc se fragezeste cu o 1 lingurita condimente, 1 lingurita de cimbru, 1 lingurita suc de usturoi, 2 lingurite de mustar, 200 ml de vin alb, 1 pahar de ulei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi