Coaja de oua este formata, în mare parte, din carbonat de calciu, care este ingredientul principal din anumiti antiacizi
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Coaja de oua este formata, în mare parte, din carbonat de calciu, care este ingredientul principal din anumiti antiacizi
Puteti pastra cartofii în conditii optime daca în locul de depozitare se presara praf de var (...)
Carnea de friptura, unsa cu un strat subtire de mustar, are gust mai bun deoarece codimentele isi pastreaza aroma intacta (...)
Dolcelatte este un tip de branza, al carei nume se traduce prin “lapte dulce” și vine din Lombardia (...)
Piureul de cartofi dobandeste un gust excelent daca atunci cand e gata, adaugati în el 2-3 linguri de frisca (...)
Pentru a gati o friptura de pui la cuptor suculenta, crocanta trebuie sa se aseze în cuptor, la sfarsitul prepararii, un vas cu apa fierbinte (...)
Pentru ca telina servita la masa sa aiba culoarea alba, aceasta se tine 2-3 ore în apa cu otet inainte de preparare (...)