In sosurile pe baza de faina, folositi în locul apei, laptele, le da un gust de o mie de ori mai bun
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Natură Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
In sosurile pe baza de faina, folositi în locul apei, laptele, le da un gust de o mie de ori mai bun
Pentru o carne de vita mai frageda trebuie marinata 30 de minute în maioneza inainte de preparare (...)
Mirosul de peste de pe mainile tale va disparea daca te speli cu bicarbonat de sodiu (...)
Branza Pecorino din Italia a fost realizata pentru prima data acum 2000 de ani, într-un sat de langa Roma (...)
Furnicile gigant pot fi un desert delicios (...)
Daca ceapa a inghetat, se lasa acolo sa se dezghete, fara a schimba temperatura (...)
Legumele uscate se pun la fiert în apa rece, iar cele verzi în apa clocotita (...)