Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-19422


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: , Clasificare: Tematică:


lights

Prin tratament termic se pot pierde factori nutritivi hidrosolubili (glucide cu molecula mica, vitamine și saruri minerale)

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Apă

  • art

    Bucătărie-19105

    Cateii de usturoi trebuie tinuti 15 minute în apa rece inainte de a-i curata, cojile se curata mult mai usor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie, Câini
  • books

    Geografie-18965

    Lacul Nyos din Camerun este cel mai spectaculos din lume și în acelasi timp și cel mai periculos (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Geografie
  • heartbreak

    Știință-20389

    Viteza sunetului în apa este de 1,435 metri pe secunda, de cinci ori mai mare fata de viteza sunetului în aer (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Știință
  • fantasy

    Bucătărie-15575

    Ouale proaspete se aleg în urmatorul fel: oul proaspat e mai transparent la mijloc decat la capete, daca punem un ou într-un vas cu apa și el cade la fund, e proaspat, daca pluteste e vechi (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie, Natură
  • lumber

    Astronomie-17991

    Satelitul Europa are camp magnetic propriu și de asemenea indus (de Jupiter), iar modelele arata ca interiorul contine roca și o mica parte gheata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Astronomie, Univers
  • man

    Bucătărie-30956

    Legumele verzi ca spanacul salata, fasolea verde, urzica, stevia, se fierb cu apa sarata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi