Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-19367


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


clock

Pentru un cozonac bun, faina trebuie sa fie tinuta la loc cald și uscat cu cateva zile inainte de prelucrare

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • wallpaper

    Bucătărie-30704

    Sfecla rosie se ingroapa în nisip, cu distanta intre bucati (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-17752

    Inainte de a utiliza într-un preparat usturoi, este bine sa-l fierbeti 3-4 minute în clocot. Va fi astfel mai bine tolerat, mai usor de digerat. (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • book

    Bucătărie-28387

    Daca vreti sa reparati maioneza taiata trebuie sa scoateti o lingura de maioneza taiata într-un castron separat, picurati incet în ea, frecand tot timpul, o lingura de apa calda, pana cand incepe sa se lege, se adauga apoi, putin cate putin, restul de maioneza taiata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • abstract

    Bucătărie-29997

    Bulionul de rosii se adauga în mancare numai atunci cand legumele sau carnea sunt aproape fierte, astfel ele se “impietresc” (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • old books

    Bucătărie-16937

    Clatitele devin mai pufoase daca în loc de apa, în aluat se pune apa minerala (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • background

    Bucătărie-24343

    Taieteii, macaroanele, pastele fainoase nu se mai prind de vasul în care fierb daca se adauga 2 linguri de ulei la fiet (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi