Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-19332


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


girls

Budincile și cozonacii prind o culoare foarte frumoasa deasupra daca le ungi nu cu ou, cum se obisnuieste, ci cu cafea cu lapte

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • clock

    Bucătărie-29807

    Nucile pentru creme, glazuri sau umpluturi nu se piseaza în piulite, pentru ca devin uleioase, ele trebuie date prin masina de tocat nuci sau prin masina de tocat carne (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • soul

    Bucătărie-19425

    Uleiul din seminte de struguri este bun pentru gatit deoarece poate fi gatit și la temperaturi foarte inalte și are un gust mai placut decat uleiul de masline extravirgin (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • love

    Bucătărie-21074

    Pentru a evita “plansul cepei” trebuie curatata sub apa rece sau inghetata inainte de taiere (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • clock

    Bucătărie-17917

    Hakarl este carne de rechin care a trecut prîntr-un anumit proces de fermentare și care este lasata la uscat timp de cinci luni (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Oceane
  • air bubbles

    Bucătărie-23782

    Vreti sa va reuseasca intodeauna maioneza procedati în felul urmator: un galbenus foarte proaspatsi bine despartit de albus se pune într-o farfurie adanca, acoperindu-l cu putina sare și cateva picaturi de otet, se lasa astfel cateva minute, otetul incheaga usor galbenusul pe care il desfaceti cu lingura de lemn, amestecati un minut, pana vedeti ca […] (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • thorns

    Bucătărie-21989

    Ficatul de pasare va fi ma fraged , daca il veti presara cu putin zahar pudra inainte de prajire (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Păsări

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi