Smochinele proaspete, servite ca aperitiv cu prosciutto, se mananca cu tot cu coaja, folosind furculita și cutitul
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Natură Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Smochinele proaspete, servite ca aperitiv cu prosciutto, se mananca cu tot cu coaja, folosind furculita și cutitul
Bicarbonatul de sodiu reduce aciditatea din preparatele culinare cu rosii (...)
Mentinerea prospetimii branzei se poate face prin freacarea cu putin ulei sau unt peste branza cu rolul de a previi uscarea și craparea acesteia (...)
Gustul aromat și rasinos al rozmarinului se potriveSte foarte bine cu preparatele din bucataria mediteraneana (...)
Feliile de pepene rosu se mananca intotdeauna cu furculita și cutitul. Daca gasiti seminte, scuipati-le în pumn și puneti-le apoi pe marginea farfuriei. (...)
Friptura de porc va prinde o crusta apetisanta, crocanta și aspectoasa daca o veti unge în timpul prepararii cu putina miere de albine (...)
Drojdia proaspata se pastreaza bine daca o presam într-un vas și o acoperim cu un strat subtire de ulei (...)