Daca vreti ca gaina pe care o puneti în supa sa fiarba mai repede, frecati-o bine pe piele cu zahar, se inmoaie imediat
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Daca vreti ca gaina pe care o puneti în supa sa fiarba mai repede, frecati-o bine pe piele cu zahar, se inmoaie imediat
Lintea absoarbe foarte bine aromele mirodeniilor și al verdeturilor cu care este combinata (...)
Daca friptura este usor arsa, laptele ii va lua gustul de ars imediat (...)
Dulceata de fructe rosii, de fragi, de mure, de capsuni sau de zmeura, e mult mai gustoasa daca dupa ce o fierbeti, mai puneti în ea cateva fructe proaspete (...)
Aluatul de clatite se leaga mai bine daca e preparat cu o ora inainte de a fi intrebuintat, clatitele ies pufoase, dar și crocante, daca în loc sa puneti lapte sau sifon, adaugati un varf de bicarbonat și un capacel de coniac (...)
Legumele proaspete isi pastreaza mai bine culoarea și aroma daca sunt puse la fiert cand apa da în clocote mari (...)
Inainte de a baga carnea de pasare la fript, ungeti-o cu un strat subtire de zahar praf, astfel friptura se va rumeni frumos și va deveni crocanta, gustul de zahar dispare la fript (...)