Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-18819


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


book

Orezul curatat, spalat, scurs, se prajeste 1 minut, se adauga vin, apa, se lasa sa fiarba la foc mic, adaugand daca este cazul supa de carne calda

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • solar system

    Bucătărie-22077

    Friptura de porc va prinde o crusta apetisanta, crocanta și aspectoasa daca o veti unge în timpul prepararii cu putina miere de albine (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • couple

    Bucătărie-19620

    Preparatul Kasessuppe, în original, este o reteta traditionala germana, desi exista și varianta veche romaneasca, supa de porumb și branza (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • fractal

    Bucătărie-19856

    Bananele combat retentia apei în organism, deoarece au un continut ridicat de potasiu, un mineral care activeaza sistemul limfatic și te ajuta sa elimini excesul de apa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • bed

    Bucătărie-29294

    Maslinele din borcan rezista mai mult daca în lichidul care le acopera se pune o felie subtire de lamaie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • swan

    Bucătărie-25107

    Carnea mai scumpa cum ar fi ceafa, cotletul, muschiuletul, pulpa dezosata, este folosita pentru prepararea fripturilor, a gratarelor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • the road

    Bucătărie-17858

    Larvele sunt prajite pana devin crocante și se pot gasi în mai multe arome: barbecue, branza și specialitate Mexicana (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi