Orezul curatat, spalat, scurs, se prajeste 1 minut, se adauga vin, apa, se lasa sa fiarba la foc mic, adaugand daca este cazul supa de carne calda
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Orezul curatat, spalat, scurs, se prajeste 1 minut, se adauga vin, apa, se lasa sa fiarba la foc mic, adaugand daca este cazul supa de carne calda
Friptura de porc va prinde o crusta apetisanta, crocanta și aspectoasa daca o veti unge în timpul prepararii cu putina miere de albine (...)
Preparatul Kasessuppe, în original, este o reteta traditionala germana, desi exista și varianta veche romaneasca, supa de porumb și branza (...)
Bananele combat retentia apei în organism, deoarece au un continut ridicat de potasiu, un mineral care activeaza sistemul limfatic și te ajuta sa elimini excesul de apa (...)
Maslinele din borcan rezista mai mult daca în lichidul care le acopera se pune o felie subtire de lamaie (...)
Carnea mai scumpa cum ar fi ceafa, cotletul, muschiuletul, pulpa dezosata, este folosita pentru prepararea fripturilor, a gratarelor (...)
Larvele sunt prajite pana devin crocante și se pot gasi în mai multe arome: barbecue, branza și specialitate Mexicana (...)