Daca vrei ca supa sau ciorba de pasare sa fie mai gustoasa fierbe intotdeauna puiul intreg
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Păsări Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Daca vrei ca supa sau ciorba de pasare sa fie mai gustoasa fierbe intotdeauna puiul intreg
Rosu de cosenila sau carminul cum mai este cunoscut, nu este altceva decat o mixtura obtinuta prin zdrobirea unei insecte originara din Mexic – cosenila (coccus cacti) (...)
In sosurile pe baza de faina, folositi în locul apei, laptele, le da un gust de o mie de ori mai bun (...)
Fructele, bananele nu se oxideaza (nu isi schimba culoarea), daca dupa taierea lor se adauga pe ele putina zeama de lamaie, zahar pudra, amestecandu-le (...)
Pentru ca sa nu sara uleiul, untura sau untul din tigaie la prajit, se adauga putina sare (...)
Inainte de a praji cartofii, este bine sa ii scurgi de apa și sa ii stergi cu un servet uscat (...)
Casu marzu este un fel de branza populara din Sardinia, Italia (...)