Hreanul care ramane nefolosit,se poate razui și se amesteca cu cateva picaturi de zeama de lamaie precum și cu putin unt
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Hreanul care ramane nefolosit,se poate razui și se amesteca cu cateva picaturi de zeama de lamaie precum și cu putin unt
Carnatii proaspeti nu crapa la prajit daca ii cufundati mai inainte în apa clocotita și ii tavaliti prin faina (...)
Sarea trebuie adaugata la sfarsit atunci cand gatiti linte, deoarece lintea fierbe mai greu în combinatie cu aceasta (...)
Pentru ca uleiul sa nu rancezeasca, puneti un praf de sare în sticla inceputa (...)
Daca aluatul dospit a crescut suficient și nu este timp pentru pregatirea lui, se poate intrerupe cresterea punand deasupra o hartie udata cu apa rece (...)
Inventia pentru pizza asa cum o stim noi ii apartine unui italian pe nume Raffaele Esposito, care a inventat pizza în 1889, în Napoli, cu ocazia vizitei regelui Umberto I și a reginei Margherita (...)