Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-18102


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


stationery

Carnea maruntita, cu grasime, coastele, cea de calitate inferioara, se foloseste la prepararea tocanitelor, a mancarilor cu legume

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • love

    Bucătărie-30500

    Pentru ca sa nu sara uleiul, untura sau untul din tigaie la prajit, se adauga putina sare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • galaxy

    Bucătărie-18298

    Pentru a fi digerat mai usor, inainte de a fi consumat, usturoiul trebuie lasat doua ore în apa rece (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-23841

    In nord-estul Thailandei, greierii cu oua sunt considerati o gustare extreme de delicioada (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • sunset

    Bucătărie-15608

    Cartofi pusi la fiert nu mai dau afara din oala daca în apa se adauga o lingura de lapte (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • ship

    Bucătărie-15444

    Rodiile se servesc de obicei taiate pe jumatate (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • desert

    Bucătărie-30746

    Untul batut spuma se obtine repede daca se taie untul proaspat în bucatele mici într-un vas care se introduce în alt vas cu apa calda (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi