Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-18087


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


soul

Vinetele vor capata un gust mai bun daca dupa ce le-ai tocat și nu ai pus inca uleiul, adaugi un galbenus de ou crud

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • drawing

    Bucătărie-27376

    Friptura este buna și rece, daca o serviti cu paine, mustar, ketchup sau hrean (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • ruin

    Bucătărie-18343

    Legumele congelate trebuie lasate sa se decongeleze la temperatura camerei apoi se intoduc la fiert într-un vas cu putina apa clocotita și putina margarina sau unt,iar vasul se acopera cu un capac astfel fierberea este mai rapida și aroma legumelor nu se pierde (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • japanese cherry trees

    Bucătărie-31620

    Cand laptele se branzeste la fiert, nu-l strecurati, lasati-l catva timp pe aragaz, pana se desprinde branza de zer, strecurati continutul prîntr-un tifon, pe care apoi legati-l de o lingura de lemn, deasupra unui vas, se lasa la scurs, se obtine o branza gustoasa, asemanatoare cu urda (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • sunset

    Bucătărie-24453

    Pentru a prepara o budinca mai cremoasa sau pentru a transforma o budinca obisnuita în terci, trebuie inlocuit laptele cu frisca (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • book

    Bucătărie-28244

    Pentru a combate mirosul puternic al cepei din mancare, trebuie adaugat putin patrunjel în compozitia preparatului (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • wormhole

    Bucătărie-17333

    Parmigiano-reggiano este considerata a fi una dintre cele mai bune branzeturi din lume, fiind totodata și una cu cele mai variate intrebuintari (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi