Gustul aromat și rasinos al rozmarinului se potriveSte foarte bine cu preparatele din bucataria mediteraneana
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Gustul aromat și rasinos al rozmarinului se potriveSte foarte bine cu preparatele din bucataria mediteraneana
In localul din toaleta clientii sunt invitati sa se aseze pe scaune de toaleta reale, iar mancarea le este servita pe cazi mici sau alte scaune de toaleta acoperite cu sticla (...)
Fragezirea bucatilor de carne tare se poate face daca se fierb impreuna carnea și o coaja de banana (...)
Legumele verzi se fierb intodeauna în apa sarata care a dat 2-3 clocote, în timpul fierberii, vasul trebuie sa ramana acoperit, e o conditie obligatorie pentru ca legumele sa ramana verzi la culoare și sa-si pastreze gustul nealterat (...)
Dulceata se pastreaza mai bine și nu se zahariseste daca în timpul prepararii ei marginea vasului se va sterge cu o carpa curata, inmuiata în apa rece (...)
Branzeturile se servesc la sfarsitul mesei, inainte de desert, dupa care pot urma fructele (...)
Tarhonul este una dintre ierburile folosite pentru a prepara cunoscutul condiment frantuzesc: “ierburi fine”, alaturi de patrunjel, arpagic și hatmatuchi (...)