Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-17767


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


ufo

Sofranul se cultiva în zona Marii Mediterane și în special în Spania, se pune în orez și în cozonac pentru a le da o culoare galbena-aurie

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • desert

    Bucătărie-30746

    Untul batut spuma se obtine repede daca se taie untul proaspat în bucatele mici într-un vas care se introduce în alt vas cu apa calda (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • background

    Bucătărie-18833

    Dulceata de fructe rosii, de fragi, de mure, de capsuni sau de zmeura, e mult mai gustoasa daca dupa ce o fierbeti, mai puneti în ea cateva fructe proaspete (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • Image

    Bucătărie-26669

    Daca vreti sa folositi moioneza ramasa la frigider, inainte de a o pune în salate, adaugati în ea o lingura de apa fierbinte, va fi ca proaspata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • galaxy

    Bucătărie-25113

    Frisca batuta cu zahar, intrebuintata la torturi și la prajituri, trebuie bine scursa inainte de a fi folosita, deoarece zerul pe care il lasa strica atat gustul, cat și forma prajiturii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • spiral

    Bucătărie-17439

    Daca aveti nevoie doar de albus și vreti ca galbenusul neconsumat sa ramana proaspat și neantarit, procedati în felul urmator: intepati oul la ambele capate cu ajutorul unui ac, suflati prîntr-o gaurica, pana cand tot albusul iese afara prin celalalt orificiu, galbenusul ramas în coaja se pastreaza la frigider zile intregi, proaspat, fara a se […] (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • double rainbow

    Bucătărie-31511

    Prazul se conserva în nisip, ingropat pe jumatate, cu frunzele în sus, în lungul peretelui (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi