Uleiul de orez este foarte folosit în bucatariile asiatice deoarece este potrivit pentru prajitul la temperaturi inalte
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Uleiul de orez este foarte folosit în bucatariile asiatice deoarece este potrivit pentru prajitul la temperaturi inalte
Pestele se verifica daca este proaspat prin punerea sa într-un lighean mare cu apa (...)
Laptele nu se prinde pe fundul oalei daca inainte de fierbere clatiti vasul cu apa rece sau il ungeti cu unt (...)
Inca din preistorie carnea de cal se ragaseste în alimentatia oamenilor (...)
Legumele și zarzavaturile ce pot fi servite alaturi de peste sunt: ceapa, cartofi, morcovi, ardei, rosii, radacina de patrunjel (...)
Exista un restaurant în Belgia care ofera o cina romantica la o inaltime de aproape 50 de metri, pentru suma de 1.000 de euro. Masa și scaunele sunt postate pe o macara, care urca dupa ce clientii si-au pus centurile de siguranta. Scaunele se pot roti pana la 180 de grade. (...)
Pentru ca conopida sa nu se innegreasca la fiert, se pune în apa, inainte de fierbere, o bucatica de zahar (...)