Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-17752


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


fantasy

Inainte de a utiliza într-un preparat usturoi, este bine sa-l fierbeti 3-4 minute în clocot. Va fi astfel mai bine tolerat, mai usor de digerat.

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • love

    Bucătărie-21074

    Pentru a evita “plansul cepei” trebuie curatata sub apa rece sau inghetata inainte de taiere (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • sky

    Bucătărie-21245

    Deliciosul cornet de inghetata a aparut din intamplare, în 1904, la un targ din St. Louis, SUA, cand un vanzator de inghetata a rugat un vanzator de waffe sa ii pregatesca niste cornete în care sa serveasca clientii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • painting

    Bucătărie-28703

    Faina de porumb (malaiul), se incinge la caldura, iar la umezeala se mucegaieste (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • barbed wire

    Bucătărie-15159

    Friptura de pasare (gaina, rata, curcan) facuta la cuptor devine foarte crocanta daca în timpul friptului se unge mereu cu bere (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Păsări
  • piano

    Bucătărie-23030

    Ridichile, taiate felii subtiri, se servesc cu smantana (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • thorns

    Bucătărie-21989

    Ficatul de pasare va fi ma fraged , daca il veti presara cu putin zahar pudra inainte de prajire (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Păsări

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi