Nucusoara este fructul nucului tamaios și provine din Indonezia și Sri Lanka , se pune în salate și mancaruri cu carne, nu folositi nucusoara mai veche de un an, pot aparea tot felul de micoze periculoase
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Nucusoara este fructul nucului tamaios și provine din Indonezia și Sri Lanka , se pune în salate și mancaruri cu carne, nu folositi nucusoara mai veche de un an, pot aparea tot felul de micoze periculoase
Eschimosii si-au facut propria lor inghetata, numita akutaq, din grasime de ren, foca sau elan (...)
Salvia trebuie folosita în cantitati mici deoarece are un gust foarte puternic și o rumenim în ulei pentru a o face sa-si elibereze intreaga aroma (...)
Pestele se dezgheata cel mai bine în lapte (...)
Cartofii raman albi daca se adauga în apa în care fierb 1-2 lingurite de otet (...)
Siopaoo reteta traditionala din Hong Kong care nu inseamna altceva decat “pisica prajita”, aceasta specialitate este servita, de multe ori, în regim de fast – food, alaturi de chifle de orez fierte (...)
In Imperiul Maya, ciocolata era o rasplata pentru fiecare cetatean, indiferent ce statut avea acesta în societate (...)